KÜTAHYA / SİMAV - Yusuf Koyuncuoğlu İlkokulu

Ara

Okulumuzu ziyaret etmek isteyen velilerimiz aşağıdaki linke tıklayarak ziyaret saatlerimizi görüntüleyebilir.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Güven okulumuzu ziyaret etti.Öğrencilerle bir araya gelerek sohbet ederken ,okul yöneticilerinden okuldaki eğitim öğretim ile ilgili bilgi aldı.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, edebiyete intikal edişinin 85. yıldönümünde saygı,minnet ve özlemle anıyoruz.Anma töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında okulumuzda yapılan Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz madalya,diğer tüm öğrencilerimiz de Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Ekm

OKULUMUZDA OBEZİTEYİ ÖNLEME AMAÇLI FAALİYETLER BAŞLADI.

Ekm

İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZDA KUTLANDI.

Dünya İlkyardım Günü

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

1.SINIFLAR KURA

OKULUM TEMİZ PROJESİ